Saturday

Υποπτη Επιθεση Εναντιον του Ελληνισμου στην Αμερικη

Το Ινστιτουτο μας που ειναι μη κερδοσκοπικος Οργανισμος καταγραφης αναδειξης και προστασιας παραδοσακων προιοντων σε προσφατη ερευνα του στην Αμερικη εκανε τις ακολουΘες Διαπιστωσεις
1.Στις ΗΠΑ λειτουργουν περιπου 32 εργοστασια παραγωγης Φετας-Μαιμου.Εκτος απο το ασπρο τυρι παραγουν και μια σειρα απο παραγωγα προιοντα.

2.Οι επενδυσεις σε τεχνικο εξοπλισμο απο τις εν λογω εταιρειες ειναι τεραστιες.

3.Οι ετικετες διανομης ειναι τοσο υπουλες που εξαπατουν ακομα και τον πιο εμπειρο καταναλωτη.Εχουν επιστρατευτει ονοματα οπως ΙΘΑΚΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ.

4.Τα πρωτεια στην Επιθεση εναντιον της Φετας κατεχει η KRAFT και η γαλλικη LACTALIS.Nα σημειωσουμε οτι και οι δυο Εταιρειες μεσω θυγατρικων εχουν επιδοτηθει με τεραστια ποσα απο την Ευρωπαικη Ενωση ακριβως για να παραβιαζουν της αποφασεις της EU περι φετας!!!!

5.Τα αρμοδια γραφεια της ΕU και της Ελλαδας στην Αμερικανικη πρωτευουσα λειτουργουν σαν γλαστρες.Στις οποιες προσπάθειες μας για συντονισμενη ενεργεια μας δηλωνουν ή οτι δεν εχουν πορους ή δεν διαθέτουν προσωπικο ή οτι δεν μπορουν να κανουν κατι!!!!Τοτε κλειστε τα!!!!

6.Εμεις μπορουμε!!!!

7.Ζηταμε την οποια ενισχυση των αμεσως ενδιαφερομενων οπως οι Ενωσεις Παραγωγων Φετας

Εχουμε μαζι μας τους αμεσα πληττομενους οπως οι Εισαγωγεις Φετας στην Αμερικη

Ξεκιναμε μηνυσεις για διαφυγοντα κερδη και εκστρατεια ενημερωσης του Αμερικανικου κοινου.

Οσοι πιστοι προσελθετε!!!!

No comments: